Andrej Šustr prověřil kvalitu hráčů RHML – prozatím však zůstává v NHL a bude si plnit své povinnosti v týmu Minnesota Wild.

Při středečním tréninku borců z RHML panovala lehká nervozita. Do přípravy na nový ročník se zapojil jeden z nejlepších českých beků a čerstvá posila Minnesoty Wild – Andrej Šustr.

Po sérii náročných technických cvičení přišlo na řadu i závěrečné báčko, kde se prokázala vynikající kvalita a připravenost zúčastněných hráčů. V zápalu boje se dokonce nebál Andrej použít přirovnání Hořelka – McDavid a po akci, kdy po ose Vágner-Nenadál-Šustr-Pokorný posledně jmenovaný zakončoval ranou pod víko, byla ve vzduchu cítit i úvaha urostlého beka o přestupu do jednoho z týmů RHML.  

Andrej testoval nejen úroveň našich hráčů, ale i nově profilované nože od kluků z Hokejlevně.cz. Petra Pokorného s Adamem Gerstorferem označil za čaroděje a alchymisty v oboru hokejových „šarpmenů“ (broušení a profilování bruslí s využitím patentované technologie Prosharp – pozn. autora). Do NHL tak putuje sestavička skvěle vyladěného ostří z mělnického zimáku a my Andrejovi přejeme hodně úspěchů v nové sezóně a perfektní skluz!